om oss

ER PARTNER NÄR DET GÄLLER MATNING

Vi tar hand om det många maskinbyggare tycker är svårt, matning och orientering av komponenter.

Tillsammans med våra kunder tar vi fram den bästa kompletta lösningen.

Vi tror med vår bakgrund som maskinbyggare kan erbjuda en unik fördel, vi förstår vad maskinbyggare behöver och kan vara en partner redan vid konceptstadiet.

Vi använder komponenter av högsta kvalitet i våra matarsystem för att säkerställa att en stabil materialförsörjning. Vibrationsmataren är hjärtat i maskinen, utan den stannar hela maskinen.

Våra matarsystem – vibrationsmatare – byggs i Halmstad. Vi är ganska unika att tillverka vibrationsmatare i Sverige och vara specialiserade på just detta.

Viktigt är att ni som maskinbyggare kan vända er till oss utan att känna en konkurrens, vi stöttar er i matning av komponenter – det är vår specialitet.

Vibrationsmatare stift

Varför oss

Kunskap

Med vår långa erfarenhet av hantverket att tillverka matarsystem. Vi är en partner som tillför denna kunskap till våra kunder och är gärna med tidigt i konstruktionsarbetet. Vi tillhandahåller kompletta 3D underlag.

Trygghet

Vi bygger matarsystem, vi  konkurrerar med våra kunder. Ni ska med trygghet kunna vända er till oss och känna trygghet att vi inte hamnar i ett konkurrensläge.

Konfidentialitet är mycket viktigt, information om affärer och tekniska lösningar som kunder delar med sig av hålls strikt konfidentiellt.

Vi lämnar aldrig en missnöjd kund, vi gör det som krävs för att få en stabil och bra matningslösning.

Snabbhet

Vi vet som maskinbyggare att tiden är en viktigt faktor.

När ni ska offerera, vi lämnar priser inom 1-2 dagar.

Leveranser på kompletta system strävar vi att kunna leverara på ca 8 veckor.

Service, när ett matarsystem har stannat är tiden knapp. Vi strävar efter att kunna komma ge er service omgående.