VIBRATIONSMATARE

CIRKULÄR VIbrationsmatare

Används för : Alla typer av detaljer

Matningshastigheter : Från 1 till 500 detaljer per minut

Cirkulär vibrationsmatare är lösningen för att mata dina industriella detaljer med 3 olika typer av skålar (koniska, cylindriska och stegade). Det är det mest pålitliga matningssystemet och mycket lätt att underhålla.

Skålarnas diameter: från 160 mm till 1480 mm 

Material: Rostfritt 304L eller Rostfritt 316L

Matarens delar: Påfyllare/buffert, skål, drivenheter, linjärmatare, ljudisolering, stativ, kontrollenhet eller styrskåp, sensorer.

Vibrationsmatare komplett system

oftast förstahandsvalet

Cirkulära vibrationsmatare är de mest sofistikerade pålitliga och robusta enheterna som finns på marknaden idag, vilket ger er som kund en trygghet. De orienterar dina produkter noggrant, detta garanterar ett konsekvent och exakt flöde av komponenter till din automatiska maskin vilket ger en god stabil process och ett mycket bra OEE.

Vibrationsmatare används för att orientera och presentera produkter i ett repeterbart läge för till exempel en monteringsprocessen, en perfekt partner för en t.ex. en robot.

Våra matare är specialdesignade för varje applikation eller specifik tillverkningsprocess detta för att få bästa funktion för just er process.

Skålarna kan vara i rostfritt stål eller polyamid och med olika beläggningar vald efter den produkt som ska matas, detta innbär att vi kan mata allt från grova plåtdetaljer med vassa kanter till känsliga produkter med lackad yta.  

Specialprodukter erbjuder ett brett utbud av skålar, med diametrar från 160 mm till 1500 mm, vilket täcker majoritet av applikationerna på marknaden.

Vibrationsmatare stift